avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua , am o cunostinta care locuieste int-o zona ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua , am o cunostinta care locuieste int-o zona fara energie ...

buna ziua , am o cunostinta care locuieste int-o zona fara energie electrica . vecinul lui si-a platit stalp ca sa se racordeze si nu vrea sa isi dea acordul pentru a se racorda si cunostina mea , in situatia in care aceasta este de acord sa ii plateasca o parte din pretul pe care la platit pentru amplasarea stalpului . se poate adresa instantei cu o cerere de suplinire a consimtamanului , in situatia in care are in ingrijire si o persoana cu diazabilitatii si careia nu ii poate asigura o ingrijire corespunzatoare ?
Cel mai recent răspuns: andrei120819 , utilizator 18:41, 25 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Stalp de energie electrica, furt eok11 eok11 Pentru a avea curent, Enel ne-a obligat in 2012 ca pe cheltuiala noastra sa tragem o teava de curent pe sub sosea, caci stalpul era vizavi. Am facut, am platit ... (vezi toată discuția)