avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Dupa ce am fost prins cu droguri am luat 10 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Dupa ce am fost prins cu droguri am luat 10 luni cu ...

Buna ziua! Dupa ce am fost prins cu droguri am luat 10 luni cu suspendare si 2 ani de probatiune. La jumătatea termenului am fost prins fumat la volan. In acest caz as dori sa stiu daca exista sansa la suspendare si daca nu cam la ce pedeapsa sa ma astept...
Cel mai recent răspuns: Stefan888 , utilizator 08:53, 27 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Da asa este, nu mai conteaza ce se intampla cu permisul pentru ca deja mi-am batut joc de el...dar care ar fi posibilitățile de soluționare in cazul meu, avand in vedere ca e recidiva...? Mulțumesc anticipat !
Si atunci ce se va intampla? Voi scapa de pedeapsa închisorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis... recidiva Prostul111 Prostul111 Buna ziua... Va rog din suflet sa ma ajutati... Acum 2 ani de zile am fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0.66 la mie in aerul expirat, 1.2 in sange ... (vezi toată discuția)
Savarsirea faptei in termenul de incercare- conducere sub influenta alcoolului- consecinte ion tauru ion tauru buna ziua in anul 2015 am fost prins la volan baut si am avut dosar penal din judecata mi sa dat 1 an inchisoare cu supendarea executari pedepsei si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Droguri anka001 anka001 As dori sa aflu cate sanse sa scape cu suspendare daca a fost prins in flagrant cand vindea 100g heroina ? v rog mult sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)