avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

recuperare prejudiciu

Am fost chemat in judecata ca parat din motive nedocumentate, am dovedit la primul termen ca nu am nicio legatura cu respectiva persoana la care se face referire (cu acte), am fost scos din dosar. Vreau sa imi recuperez cheltuielile de judecata. Cum pot sa procedez si ce sanse sunt sa imi recuperez aceste cheltuieli?
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
Tudor.Andrei, utilizator
Puteti formula o actiune in pretentii, insa va trebui sa achitati taxa de timbru, calculata la valoare. Pentru a castiga trebuie sa aveti inscrisuri doveditoare (chitante, facturi, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli pe cale separata Corina Dina Corina Dina Buna ziua si la multi ani! Vreau sa solicit pe cale separata cheltuieli de judecata pentru un litigiu in care am castigat ( ca parat) dar avocatul nu le-a ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru alina oana alina oana Buna ziua, Pentru depunerea unei cereri de chemare in judecata, actiune in pretentii, fiind vorba de recuperarea un prejudiciu pentru ultima factura ... (vezi toată discuția)
Sechestru - cheltuieli de judecata, onorariu avocat MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Buna ziua, Cu permisiunea dvs. supun atentiei si problema mea : este vorba de proces civil - pretentii : Avocatul a cerut cheltuieli de judecata iar ... (vezi toată discuția)