avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara,in ce conditii si care sunt procedurile de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara,in ce conditii si care sunt procedurile de a da in ...

Buna seara,in ce conditii si care sunt procedurile de a da in judecata o persoana si sa suporte si cheltuielile de judecata?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:11, 5 Mai 2021


adrianady a scris:

Buna seara,in ce conditii si care sunt procedurile de a da in judecata o persoana si sa suporte si cheltuielile de judecata? Vreau si eu un raspuns va rog

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți.la un avocat pt a va explica dacă aveti sau nu sanse pt a va formula macar cererea de chemare în judecată etc.Procedurile sunt cele pe care le am invatat în ani de facultate si in ani de practică e greu să vă explice cineva pe un forum ce aveti de facut.Daca castigati procesul partea adversa va fi obligată la plata cheltuielilor constând în onorariu avocaț,taxa timbru,costuri expertiza ,în măsura în care cereți si le dovediți..
Da, dacă câștigați procesul va recuperați și banii dati la avocat.
Legea va recunoaște acest drept.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces partaj dupa 8 ani de divort,costuri ContSters145300 ContSters145300 Buna seara, Stie cineva cat ar costa ,aproximativ un proces de partaj(la tribunal pt. ca partea adversa nu este de acord cu unul amiabil),pt. o locuinta de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat și cheltuielile de judecata în cazul unui proces în legătură cu o poprire pe cont?Eu sau ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune însușite de fostul soț Iamhappy Iamhappy Buna seara. Am si eu urmatoarea problema: mobila, electrocasnicele cumparate in timpul casatoriei au ramas la fostul sot care si le-a insusit cu de la sine ... (vezi toată discuția)