avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestrul asigurator mobil :am o întrebare și va ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestrul asigurator mobil :am o întrebare și va rog un răspuns clar. Este ...

Buna seara, am o întrebare și va rog un răspuns clar. Este vorba de un sechestru asigurator asupra unui bun mobil într-o procedură de executare silita. Imediat am transmis primei instante cerere ridicare sechestru motivat, pe fondul unei contestații la executare introdusa in termenul legal, dar nu s-a pronunțat până acum și durează de ceva timp. In aceasta situație, in condițiile in care au trecut cele 5 zile, mă mai pot adresa instanței ierarhic superioare pentru soluționare ? Sunt șanse să fie admisă cererea de ridicare sau nu ? Mulțumesc mult
Puteti sa va adresati instantei de control judiciar numai dupa pronuntarea solutiei in fond. Posibilitatea de a fi dispusa ridicarea sechestrului asigurator depinde de particularitatile spetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am cumparat o masina pusa sub sechestru. menționez ... Costi160483 Costi160483 Bună ziua. Am cumparat o masina pusa sub sechestru. Menționez ca nu am știut acest lucru. Am cumparat masina , mi-a fost dat fiscalul pentru a o înscrie, ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nicupop Nicupop Buna seara ! Exista o hotarare de executare silita. Intre timp s a facut contestatie la executare. Judecatoria a dispus suspendarea provizorie a executarii ... (vezi toată discuția)
Sechestrul asigurator Dragut Dragut daca litigiul se afla in fata instantei de apel si se formuleaza cerere de sechestru asigurator, care instanta este competenta sa judece cererea? (vezi toată discuția)