avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IESIRE DIN TARA CU UN MINOR.Bună seara. Mi-ati putea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IESIRE DIN TARA CU UN MINOR.Bună seara. Mi-ati putea spune care este varianta cea mai urgenta ...

Bună seara. Mi-ati putea spune care este varianta cea mai urgenta prin care pot ieși din țară, în vacanță, cu copilul în vârstă de 4 ani? Divortata, tatăl nu si-a dorit sa întâlnească copilul și nici sa răspundă solicitărilor mele de întocmire a documentație necesare pentru exprimarea acordului. Ma interesează varianta cea mai rapida. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:18, 30 Aprilie 2021
Mergeti la un avocat care are foarte mare viteza de reacție ca sa va obțină hotărâre judecătorească și s-a rezolvat situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna....dreptul de semnatura ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua,sunt o mamica divortata de 2ani,cu un copi de 4ani operat in 2011 pe cord,in Germania,copilul se afla la mine,eu cu tatal lui avem custodie ... (vezi toată discuția)
Deplasare minor in strainatate MaryMiha MaryMiha Buna ziua. Am si eu o intrebare. Vreau sa iau fetita in vacanta de vara sa merg in concediu la mare in Spania dar tatal nu este de acord si nu vrea sa mi dea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru scoatere minor din tara criss_nst criss_nst buna ziua!v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un rasp la intrebarea : cum pot sa plec din tara in vacanta cu fiica mea de 1 an si 10 luni? sa va spun ... (vezi toată discuția)