avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Antecontract notat - dezvoltator falimentar - teren ...
Discuție deschisă în Executare silită

Antecontract notat - dezvoltator falimentar - teren executat de banca. Sunt protejat prin notare împotriva adjudecatarului terenului?

Dacă semnez antecontract de vânzare apartament într-un bloc in construcție și îl notez in cartea funciara a terenului și plătesc integral in avans, in eventualitatea unui faliment al dezvoltatorului, banca va executa terenul, având ipoteca. Adjudecatarul va avea datoria sa îmi dea apartamentul când va fi finalizat blocul?
Cel mai recent răspuns: Vladsion , utilizator 22:53, 5 Mai 2021
Nu. Adjudecatarul devin proprietarul imobilului liber de orice sarcini.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract apartament in constructie TheKindred TheKindred Buna ziua, Am rezervat un apartament intr-un bloc aflat in constructie (momentan blocul este ridicat \"la rosu\", se va finaliza la vara) si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobiliara, riscuri BurzoAlin BurzoAlin Buna ziua, Am o intrebare in urma unu sfat primit de la o persoana pe \\\\"fuga\\\\" Achizitionez un apartament s-a facut un precontract cu un avans de ... (vezi toată discuția)