avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune. Se da urmatoarea situatie: Familie 4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune. Se da urmatoarea situatie: Familie 4 persoane: tatal ...

Buna ziua! Se da urmatoarea situatie:
Familie 4 persoane: tatal a decedat acum o luna.
Mama are imputernicire din partea tatalui.
Firma SRL a avut 2 masini si o remorca plus alte obiecte de construcții. Mama fiind co administrator pe firma a trecut masinile si remorca pe numele ei prin cumparare pe o suma mica. Alte obiecte au fost vandute.
Imobile: apartament 4 camere si o casa cu teren (casa nu este intabulata). Imobilel sunt pe numele amandurora.
Succesiunea nu a fost facuta.
Intrebare: tot ce a facut mama este legal sau nu? Ce masuri ar trebui luate?
Exista posibilitatea ca sa treaca imobilele pe numele ei prin intermediul firmei?
P.s nu se grabeste sa faca succesiunea.
Cel mai recent răspuns: Alexandra179 , utilizator 20:10, 1 Mai 2021
Si dvs., cine sunteti? Actionar la firma?
Sunt fiica defunctului.

trandafir2 a scris:

Si dvs., cine sunteti? Actionar la firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proprietar decedat, vanzare autoturism muresan_maria muresan_maria as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! declaratie subsemnata... , cetatean roman, cnp.... ... Puternicus Puternicus Buna ziua! Declaratie Subsemnata... , cetatean roman, Cnp.... domiciliata in mun...., identificata...., in calitate de fiica a defunctului...., decedat la ... (vezi toată discuția)