avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru a infiinta un PFA.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru a infiinta un PFA.

Buna ziua, pentru a infiinta un PFA in Bucuresti am nevoie de specializare? (exemplu, un curs de electrician daca doresc sa fac firma de electrician, etc) ?

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: csabled , utilizator 21:29, 2 Mai 2021
Pentru oriunde aveti nevoie de un act de studii sau de calificare in acel domeniu. Poate va ajuta si informatiile de la adresa [ link extern ]
george-neagu, moderator
Inteleg, atunci pentru o firma axata pe design pot folosi orice curs care ofera o diploma la final? De exemplu [ link extern ] / ?
Sau trebuie un curs fizic, cu diploma fizica ...sper sa ma exprim bine.
Alex_29, utilizator
daca primiti o diploma la finalul cursului este indiferent daca faceti online sau fizic. la inregistrarea unui pfa se solicita diploma in domeniul respectiv care coincide cu codul caen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Conditii deschidere pfa ptar ptar Unul dintre angajatii mei mai vechi ar dori sa isi ideschida un PFA si as vrea sa il ajut. Ce conditii trebuie sa intruneasca pentru a deschide un PFA? ... (vezi toată discuția)
Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)