avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am obținut un ordin de protecție ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am obținut un ordin de protecție împotriva concubinului ...

Buna ziua, am obținut un ordin de protecție împotriva concubinului pe 2 luni. In urma acestuia am făcut apel ca sa îmi fie modificata adresa la care locuiesc in momentul prezent și ca instanța sa emită ordin de protecție și asupra copilului minor. Între timp M-am gândit mai bine și nu as vrea sa ii fac rău copilului( sa nu își mai vadă tatăl), acesta nefiind violent niciodată cu el, întrebarea mea este: se poate anula aceasta cerința, de a se pune ordin de protecție și asupra copilului? Mulțumesc!
Puteti renunta la judecata acestui capat de cerere daca solicitati acest lucru personal, in fata judecatorului. Acesta va lua act de manifestarea dvs. de vointa, iar cererea vizand copilul minor nu va mai face obiectul judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună! iubitul meu ma ameninta ca imi ia copilul de numai 4 luni. ... DenisaMaria95 DenisaMaria95 Bună! Iubitul meu ma ameninta ca imi ia copilul de numai 4 luni. Este pe numele lui si zice ca din cauza asta copilul ii revine lui. Menționez ca el este ... (vezi toată discuția)
Buna seara - ordin de restrictie iulian55 iulian55 Doresc să ştiu dacă pot obţine un ordin de interdicţie sau restricţie împotriva concubinului fostei mele soţii. Doresc ca acesta sa nu mai intre in ... (vezi toată discuția)
Cum decad tatăl din drepturi ? Irina19961980 Irina19961980 Buna ziua, eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți dar stam in aceiași casa, el a inceput sa se poarte foarte urat, ma înjura tot timpul de fata cu ... (vezi toată discuția)