avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Panou șantier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Panou șantier

Buna seara?
Întrebarea mea este :
Poate fi amplasat panoul de șantier înspre proprietatea vecinului la o înălțime față de sol de 2m, deasupra gardul vecinului? Dimensiunea lui este de aproximativ 1,5m/2m și nu este cu vederea spre strada ci spre acesta.
Încalcă legea?
Vă mulțumesc.
Panoul trebuie amplasat la loc vizibil, inspre strada si nu inspre proprietatea vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi riscul daca înălțimea gardului excede înălțimea ... VKaty VKaty Care ar fi riscul daca înălțimea gardului excede înălțimea prevazuta in anexa la Aurorizatia de construire obținută? Concret, in AC este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Legislație gard vecini UnOmRezonabil UnOmRezonabil Am curtea împrejmuită cu un gard din cărămidă, de 30cm grosime, si 1,80 înăltime, construit în întregime pe proprietatea mea, este al meu în ... (vezi toată discuția)
Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)