avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care ar fi riscul daca înălțimea gardului excede ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care ar fi riscul daca înălțimea gardului excede înălțimea ...

Care ar fi riscul daca înălțimea gardului excede înălțimea prevazuta in anexa la Aurorizatia de construire obținută? Concret, in AC este prevazuta foaie de tablă plina inalta de 1,70 m, plus, jos beton la 10 cm de la sol. In total 1,80 h gardului. Daca fac 30 cm beton deasupra solului, plus 1,70 foaia de tablă si gardul iese inalt de 2 metri, ce risc?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:16, 13 August 2021
O amenda, iar in cazul in care vecinul inainteaza o actiune in acest sens, puteti fi obligat la demolarea gardului si la reconstruirea lui respectand dimensiunile autorizate (sunt sanse minime, totusi).
Am uitat sa menționez ca este vorba de gard lateral, nu la strada. Am vreo scapare? Ca vreau sa iasa mai înalt decât 1.80 cum l-am autorizat? Mulțumesc!
Nu are importanta prea mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare gard, autorizatie de construire expirata - ce pot face? mihai-giurgiu mihai-giurgiu Buna ziua ! Sunt proprietarul unui imobil la care imprejmuirea / gardul nu corespunde cu ceea ce era prevazut in proiect. Imobilul a fost cumparat de la un ... (vezi toată discuția)
Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)
Distanta minima la care se poate construi alexandru.cenusa alexandru.cenusa Buna ziua! Am sa trec direct la subiect pentru a primi un raspuns cat mai concret. Am un teren in proprietate, cu latimea de 15,49 metri, pe care doresc sa ... (vezi toată discuția)