avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare ! Am un dosar penal pentru ART 334 .aln 4 a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare ! Am un dosar penal pentru ART 334 .aln 4 a trecut 1 ...

Salutare ! Am un dosar penal pentru ART 334 .aln 4 a trecut 1 an decand este deschis dosarul as putea acum sa depun o cerere pentru a face zile de munca in folosul comunități sau cum as putea cere in instanța macar sa fiu amendat penal ? M-a sperie gândul ca as primi o pedeapsa cu privare de libertare am abia 21 de ani:))
Va mulțumesc !
Angajați avocat și va cauta sa va scoată soluția cea mai bună.
Poate ca nu stiti dar aveți dreptul la avocat.
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
Din solicitarea dvs nu se intelege in ce stadiu sunteti cu dosarul. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! la o alcolemie in sange de 0.87 prima probă, respectiv ... Izabellad Izabellad Buna ziua ! La o alcolemie in sange de 0.87 prima probă, respectiv 0.79 a doua probă, care v-or fi consecințele si cat dureaza aproximativ un astfel de ... (vezi toată discuția)
Amenda penală este o condamnare, pot rămâne fără permis? Adrian banu Adrian banu Amenda penală este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă primesc amenda penală? Mulțumesc Pt răspuns! (vezi toată discuția)
Al doilea dosar penal Ginicom Ginicom Am o întrebare. Am avut un dosar penal, finalizat in dec. 2018, pentru conducere fără permis. Am primit 6 luni cu suspendare, și 60 zile munca in folosul ... (vezi toată discuția)