avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare ! Am un dosar penal pentru ART 334 .aln 4 a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare ! Am un dosar penal pentru ART 334 .aln 4 a trecut 1 ...

Salutare ! Am un dosar penal pentru ART 334 .aln 4 a trecut 1 an decand este deschis dosarul as putea acum sa depun o cerere pentru a face zile de munca in folosul comunități sau cum as putea cere in instanța macar sa fiu amendat penal ? M-a sperie gândul ca as primi o pedeapsa cu privare de libertare am abia 21 de ani:))
Va mulțumesc !
Angajați avocat și va cauta sa va scoată soluția cea mai bună.
Poate ca nu stiti dar aveți dreptul la avocat.
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
Din solicitarea dvs nu se intelege in ce stadiu sunteti cu dosarul. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare sub control judiciar inaflo inaflo buna ziua ,as dori si eu sa aflu ce sanse are fratele meu sa fie eliberat din arest preventiv este acuzat de proxenetism si privare de libertate,am sa va pov ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan! cristi0512 cristi0512 Socrul meu a fost surprins la volanul autoturismului avand o alcoolemie in aerul expirat de 0.98 , a fost dus ulterior pentru recoltarea probelor biologice ... (vezi toată discuția)
Va salut, am o problema. in august am fost condamnat cu suspendare ... spikeealex spikeealex Va salut, am o problema. In august am fost condamnat cu suspendare la un an si 6 luni, pentru conducere fara permis sub influenta. Asta seara am fost oprit de ... (vezi toată discuția)