avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Societatea iti poate desface contractul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Societatea iti poate desface contractul individual ...

Buna ziua!
Societatea iti poate desface contractul individual de munca daca ti a venit decizia de pensie pentru pensie limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare, fara ca salariatul sa solicite incetarea activitati?
Mentionez ca se afla in concediu de odihna in momentul cand a primit decizia de incetare.
Cel mai recent răspuns: ggianina , utilizator 17:26, 5 Mai 2021
Da, poate face asa ceva.... intrucat incetarea c.i.m. opereaza in virtutea legii, indiferent de vointa partilor.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pensionar CROSETEL CROSETEL Am si eu o problema. Am un angajat care a implinit varsta de 63 ani in luna noiembrie 2016.Cu 2 zile in urma dintr-o discutie am aflat ca are decizie de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical după depunerea dosarului de pensionare MIM2 MIM2 Bună ziua!Tatăl meu are 60 de ani și și-a depus dosarul de pensie in luna mai.Acum o săptămână,a făcut infarct și i s-au montat doua stenduri.Normal ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie- salariu vmpopescu vmpopescu sunt in concediu medical si am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta redusa cu 2 ani pentru lucrul in conditii deosebite. Decizia trebuie ... (vezi toată discuția)