avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua si Hristos a Înviat, va rog mult sa ma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua si Hristos a Înviat, va rog mult sa ma ajutati cu ...

Buna ziua si Hristos a Înviat, va rog mult sa ma ajutati cu sfat juridic. In data de 25.04 am primit un plic de la poliția rutieră prin care imi solicita (in calitate de administrator a societatii) sa le comunic cine a circulat cu masina societatii in data de 23.02.2021 la o anumită ora pe un drum din municipiu (la traversarea cu calea ferata). Sincer am întrebat cele 2 persoane care ar fi putut circula si raspunsul a fost negativ la ambii. Eu ordin de deplasare si foaie de parcurs in acea zi in actele societatii nu am gasit.Trebuie să dau raspuns in termen. Ce ma sfătuiți? Sa trec ambele persoane sau sa dau un raspuns in sensul ca eu chiar nu stiu( eram la serviciu).Multumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:29, 6 Mai 2021
Adevarat a Inviat!

In mod normal ar trebui sa faceti o ancheta interna.
Cineva a circulat si ati putea sa aflati.

Daca nu reusiti sa aflati comunicati ceea ce considerati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șanse contestare p.v. neacordare prioritate Tetelu1980 Tetelu1980 Am condus un autoturism de serviciu și începând deplasarea în scop de serviciu de la un sediu am ieșit din curtea sediului pe aleea de acces aferentă și ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legii rutiere cu privire la traversatul pietonilor andrasimion andrasimion Buna ziua! Un prieten ar dori sa stie daca s-a schimbat cumva legea rutiera cu privire la traversatul pietonilor (nici eu nu sunt la curent). Un taximetrist ii ... (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)