avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... persoana fizica cooptata intr-un proiect
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

persoana fizica cooptata intr-un proiect

Buna ziua!

Ma confrunt cu urmatoarea speta: sunt persoana fizica (neautorizata) si am fost contactata de un SRL sa particip la un proiect pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare locala. Intrebarea mea este: care este forma legala de cooptare in acest proiect, astfel incat sa pot fi platitta pentru munca prestata?
Fac precizarea ca nu vreau sa ma autorizez ca persoana fizica autorizata si nici nu pot fi angajata la dumnealor cu contract de munca, deoarece eu lucrez deja si ar insemna sa incalc conditiile de confidentialitate stabilite de firma la care lucrez. Se poate face un contract de prestari servicii?
Daca da care este legea care reglementeaza acest contract?
In cazul in care se poate cum se va efectua plata, in conditiile in care eu nu pot sa le tai factura, nefiind persoana fizica autorizata?

Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat si pentru profesionalism.
O zi buna tuturor!
Contract de prestari servicii cu definirea clara a obiectului acestuia. Imreuna cu o copie CI se depun cu o declaratie 020 la Administratia Financiara de care apartineti si il declarati prin declaratia de venit global pana la 15 mai a anului urmator in care realizati venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate incheia contract civil de prestari servicii? danasrl danasrl Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea speta: sunt persoana fizica (neautorizata) si am fost contactata de un SRL sa particip la un proiect pentru elaborarea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract si intentare proces Aurelia31 Aurelia31 Buna ziua! Nu stiu cui sa ma adresez, asa ca am considerat ca dumneavoastra ati putea sa ma ajutati. Problema mea consta in faptul ca am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii mopy mopy stiu ca o societate poate incheia cu o persoana fizica (nu PFA) un contract de prestari servicii, eu ca firma fiind obligat sa-i platesc impozitul pe venit, ... (vezi toată discuția)