avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am următoarea problema. Am un cont la BRD ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am următoarea problema. Am un cont la BRD pe care ...

Buna ziua. Am următoarea problema. Am un cont la BRD pe care nu l-am folosit de mult timp. Zilele trecute am avut nevoie sa îl folosesc și am aflat că am contul blocat din cauza unei popriri. Am tot căutat să văd de unde am aceasta poprire și am aflat că este din 2017, in urma unui contract de la Provident de care eu nu îmi amintesc și nici actele nu le mai am deoarece casa mi-a luat foc acum 1 an. Din 2017 și până acum eu la locul de muncă nu am primit nici o hârtie și nici acasă. Mai este valabilă acea poprire? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:26, 10 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, aveti posibilitatea de a face contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta despre poprire. Despre valabilitatea acesteia si eventuale nereguli ale executarii silite, puteti stii numai dupa ce cunoasteti toate datele executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in ... maiasavic maiasavic Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)