avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheiere sedinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheiere sedinta

Daca prin incheierea de sedinta, in mod eronat am fost decazuti din dreptul de a solicita probe, din cauza faptului că instanta a apreciat ca am depus intampinarea in afara termenului de 25 de zile, cum putem contesta acest lucru? Subliniez faptul că intampinarea a fost depusa in termenul legal, fiind comunicata initial gresit de instanta, catre altă instituție publică.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2021
simona35, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:36, 10 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in calea de atac mai puteti contesta aceasta decizie a instantei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incheierea de sedinta nu poate fi atacata separat, ci doar prin exercitarea caii de atac prevazuta de lege, insa probe puteti solicita oricum, dacă vă încadrați în situațiile prev. de art. 254, alin 2 Cod Procedură Civilă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depasit pentru intampinare dorel13 dorel13 Daca a trecut termenul de depunere al unei intampinari la o chemare in judecata, mai pot sa depun acea intampinare sau macar sa propun proba cu martori in ... (vezi toată discuția)
Nedumerire goguta10 goguta10 In anul 2007 am fost instiintati conform legii 290/2003 ca trebuie sa primim niste bani in urma despagubirilor pentru deportati.Au trecut acesti ani in care ... (vezi toată discuția)
Intampinare la declaratia de apel fara motive marian19 marian19 Apel ncpc (2019) Paratul a pierdut la fond la judecatorie. Am primit de la tribunal adresa sa depun intampinare, la care este atasata doar declaratia de apel ... (vezi toată discuția)