Buna ziua,
Am o problema mai delicata cu pamantul mostenit de la bunici.
Desi la primarie am aflat ca sunt proprietar pe tot pamantul, niste vecini au mostenit o casa pe pamantul detinut de mine unde ei platesc impozit pe 300m2. Deoarece sunt foarte ostili, doresc sa imi recuperez tot pamantul.
Momentan vreau sa stabilesc un gard ca sa delimitez cei 300m2 pe care au casa/impozit ei iar mai apoi, in viitor, vreau sa recuperez si cei 300m2 pe care ei nu au acte doar platesc impozit.(Nu imi permite situatia financiara un proces acum)
De asemenea vecinii mentionati incearca sa se extinda cu mult peste cei 300m2 pe terenul meu pe care platesc impozit si sunt proprietar. De aceea doresc sa delimitez cu un gard cei 300m2 pe care au casa ei. Problema este delicata pentru ca pamantul este inca pe numele bunicului care a decedat, deci nu am inca actul pe numele meu dar platesc impozit.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Pai, o data spuneti ca ati mostenit pamantul, si apoi, spuneti ca nu aveti acte pe el.
Pana nu aveti acte, nu ati mostenit nimic, sunteti doar un prezumtiv mostenitor.
Dezbateti succesiunea, faceti rost de acte, apoi deschideti un proces cu obiect granituire/revendicare,
si sperati ca instanta sa dispuna in favoarea dvs. desigur, conteaza si cum va sustineti cauza. Bafta multa !!
Litigiu
Gabriella1431
Bună seara. În urmă cu 11 ani am construit o casa pe un pământ donat de la bunica mea. Acum 5 ani am vrut să construiesc și gardul doar că am avut ... (vezi toată discuția)