avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Am primit un loc de parcare de la Adp sect ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Am primit un loc de parcare de la Adp sect 6. L-am ...

Buna seara.

Am primit un loc de parcare de la Adp sect 6. L-am inregistrat la administrația financiara.

Nu pot parca pt ca cel care a detinut inainte locul de parcare are masina acolo. Am chemat poliția locala care mi-a spus ca nu poate face nimic legal deoarece locul nu e delimitat si numerotat. Acelasi lucru il stie si fostul care a detinut locul de parcare.
Ce e de facut?
Am un loc platit de care nu ma pot folosi.
Ce solutii am?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:53, 11 Mai 2021
Cerere la primarie sa va delimiteze si marcheze locul.
Apoi, chemati in judecata "primaria" si vecinul. Bafta.
Solutionarea intra in responsabilitatea exclusiva a autoritatii care va alocat spatiul de parcare auto
Solutionarea intra in responsabilitatea exclusiva a autoritatii care va alocat spatiul de parcare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare platit sectorul 2. booghie booghie Buna seara,am nevoie de un sfat sau o recomandare la o problema legata de un loc de parcare in sectorul 2. Am un contract cu primaria sector 2,pentru un loc ... (vezi toată discuția)
Parcare mariusgrosu_82 mariusgrosu_82 Buna ziua, Exista vreo lege care stipuleaza ceva legat de faptul ca nu ai avea voie sa parchezi la mai putin de 4 metri de geamul cuiva? Situatie concreta ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)