avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista vreun risc asupra imobilului unde e gasduit ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista vreun risc asupra imobilului unde e gasduit sediul social al firmei?

Buna seara . Pana acum 2 am detinut o firma fara activitate . Dar acum 2 ni am cesionato la altcineva nemaiavand nicio calitàte in firma . La cesionarea partilor sociale nu am fost atenta si sa uitat schimbarea sediului social , intre timp nici actualul proprietar nu a schimbat sediul social al firmei , primind in continuare plicuri pe adresa mea , intre firma si mine a facut un contract comodat pentru sediu social , acum observ ca firma e plina de datorii nu reusesc sa dau de actualul proprietar. Intrebarea mea este daca exista vreun risc asupra imobilului unde e gasduit sediul social al firmei?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionelitaroby , utilizator 23:24, 11 Mai 2021
Trebuie să verificați dacă s-a operat la Registrul Comerțului csiunea de părți sociale. Cereți un certfificat constatator.
Cesiunea sa operat am verificat . Doar ca inca este sediul social care nu a fost mutat si nici nu sa specificat de el in acte . Vin foarte multe plicuri de datorii si am teama sa nu am vreun risc asupra imobilului

Adrian ALBU a scris:

Trebuie să verificați dacă s-a operat la Registrul Comerțului csiunea de părți sociale. Cereți un certfificat constatator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ionelitaroby ionelitaroby Buna ziua in urma cu un an am detinut o firma pe care am aplicat un proiect ue dupa semnarea contractul cu proiectul ue fara sa fie inca finantata am cesionato ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat. hellios hellios Buna ziua, Acum 2 luni am vandut o firma care isi avea sediul social in apartamentul proprietat personala, printr-un contract de comodat. In momentul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat clara112 clara112 A fost incheiat un contract de comodat intre doua societati comerciale. Destinatia imobilului - sediu social al firmei. In contractul de comodat s-a mentionat ... (vezi toată discuția)