avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,poate hotari cineva ca Adunarea generala a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,poate hotari cineva ca Adunarea generala a Asociaciei ...

Buna ziua,poate hotari cineva ca Adunarea generala a Asociaciei de proprietari sa se cosntituie din 2 in 2 ani,(desi dupa cum bine se stie in lege se spune ca cel putin 1 data pe an)
Daca da ,va rog sa mi spuneti cine si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:42, 12 Mai 2021
Buna ziua,
Nu se poate decide contar legii pentru ca orice decizie luata astfel este nula.
Atat timp cat legiuitorul a impus in cuprinsul disp L nr 196/2018 obligativitatea convocarii adunarii generale anual ,de regula in primul trimestru,orice hotarare din partea adunarii generale este contrara legii in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararile ag a proprietarilor nige nige Daca hotararea in adunarea generala a asociatiei proprietarilor, nu respecta legile in vigoare, este nula prin efectul vreunei legi ? Sau, devine nula numai ... (vezi toată discuția)
Fond reparatii eu inteleg din lege ca suma platita la fondul ... catali123456 catali123456 Reguli fond de reparatii Eu inteleg din lege ca suma platita la fondul de reparatii se stabileste anual in AG. La noi in bloc se aplica o alta regula, s-a ... (vezi toată discuția)
Care articol de lege permite comitetului executiv al unei asociații de proprietari să ia hotărâri fără a avea acordul adunării generale ? asa1 asa1 În cadrul Asociației de Proprietari în care activez forțat, în ultimii 5 ani nu s-a mai convocat nicio Adunare Generală a celor 505 de membri ai ... (vezi toată discuția)