avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza tehnica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza tehnica

cine o cere ,este considerata o noua expertiza,se plateste ,care este taxa
Cel mai recent răspuns: elena.popa , utilizator 12:59, 8 Ianuarie 2010
Avocatii foarte buni au si tarife... pe masura. In cazul unei familii lipsite de posibilitati financiare, ce ramane de facut...? elena.popa a scris si ea pe forum, cum s-a priceput.. Nu cred ca s-a gandit vreodata ca dupa 20 de ani o sa fie nevoita sa apeleze la un forum cu profil juridic pentru a incerca sa gaseasca raspunsuri, dupa moartea fiului sau...
Una din partile dureroase ale acestui caz este aceea ca familia baiatului omorat este tratata cu indiferenta de catre organele de politie responsabile... Au trecut 5 luni de cand s-a produs accidentul, si nici pana acum parintii nu stiu exact care au fost circumstantele... Este posibil...? Da, se pare ca este...
cicumstantele le-am dedus,avem martori,dar ce putem face cand vinovatul a fost acolo si a fost poate a ajutat sa fie cat mai putine probe,dar de unde stim ca ele nu se pot evapora in aceasta perioada?
Eu inteleg aceasta situatie,dar indiferent cine i-ar spune ce sa faca(eu chiar sunt dispus),cum pune in practica ceea ce i se spune,fara cunostintele necesare ?.Intotdeauna,situatiile de aces gen sunt "profitabile"inculpatilor avuti si de aici,incepe un mic"dezastru"de care acestia de abia asteapta sa profite.
Ar trebui sa mearga in audiente lcu memorii scrise la mai marii politiei,la mai marii Parchetului,iar mereu i se va invoca ca sunt probe de strans,ca speta este grea si tot asa i se vor spune tot felul de motive.
Singura solutie este ca unul din avocatii de succes sa accepte un"pro bono" pentru aflarea adevarului,pentru a ajuta-o pe aceasta femeie.
Chiar imi pare rau !
"Ar trebui sa mearga in audiente lcu memorii scrise la mai marii politiei,la mai marii Parchetului,iar mereu i se va invoca ca sunt probe de strans,ca speta este grea si tot asa i se vor spune tot felul de motive."

S-a spus lucrurilor pe nume, in fraza de mai sus...

Hm... Oare mai exista acum un avocat de succes care sa accepte un caz fara a obtine un beneficiu material... ci doar moral...?
multumesc pentru incurajari,dar nici noi nu am stat degeaba,memorii peste tot,dar doar atat ,nici un rezultat,inapoi nu-l mai putem aduce ,macar sa-i facem dreptate caci era un copil bun ,se intretinea singur,era student la doua facultati.PACAT DE EL!

Alte discuții în legătură

Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)
Poate fi partea vatamata obligata sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Intrebarea este valabila pentru orice vatamare corporala...dar in cazul meu este urmatoarea situatie: Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de ... (vezi toată discuția)
Expert in circulatie jaros jaros de ce un expert in circulatie timp de doi ani si jumatate nu a reusit sa elaboreze o expertiza pentru un dosar penal de circulatie? cum poate fi \\"obligat\\" ... (vezi toată discuția)