avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... avize cafe bar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

avize cafe bar

buna, doresc sa deschid un cafe bar care este deja construit,terminat ultimele finisaje abea ieri,are doar 35 metri patrati, cu firma srl. infiintata din 2008 dar fara activitate,mar interesa ce avize imi trebue la deschidere si de unde sa le iau.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:46, 6 Ianuarie 2010
Va trebuie lista anexa de la Registrul Comertului cu avizele care va sunt necesare! Pentru unele (de exemplu aviz de la pompieri , datorita faptului ca spatiul este mic , nu aveti nevoie decat de o declaratie pe propria raspundere)
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Deschidere bar cristi4b cristi4b Buna ziua, as dori si eu sa imi deschid un bar si as vrea sa ma informez bine bine inainte de a o face. Deci am ami multe nelamuriri la care as dori sa primesc ... (vezi toată discuția)
Infintare firma boggieuk boggieuk Buna ziua, Vreau sa-mi infintiez o firma si asi dori sa stiu ce acte imi trebuiesc la Registrul Comertului ?Multumesc frumos! (vezi toată discuția)