avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul are nevoie de acordul meu pentru montarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul are nevoie de acordul meu pentru montarea aparatului ...

Vecinul are nevoie de acordul meu pentru montarea aparatului de AC, pe peretele lui, dar în curtea mea?

Cel mai recent răspuns: Radiss , utilizator 17:26, 18 Mai 2021
Daca este pe peretele lui cu este in curtea dv?
Nu exista gard despartitor intre proprietati?
Este un calcan.Da ,este nevoie de acordul dumneavoastră pentru ca unitatea exterioara intra cca 0,5 m în curte.
Nu există gard. Peretele delimitează proprietatea. Casa lui a fost construită pe lungimea curții noastre. Construcția a fost făcută în trecut de alți proprietari.

ynocentta a scris:

Daca este pe peretele lui cu este in curtea dv?
Nu exista gard despartitor intre proprietati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparat de aer conditionat montat la limita teritoriala stefanica81 stefanica81 Buna ziua. Casa mea are un culoar in jurul la 50 - 60 cm de gardul vecinului. Casa mea este de peste 40 de ani construita si am un singur geam mic la una din ... (vezi toată discuția)
Reintregirea proprietatii cristi.petre65 cristi.petre65 am urmatoarea intrbare: in saptele casei mele pe o portiune de 19 metri lungime si 60 centimetri latime trebuia sa fac gard despartitor fata de vecinii ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)