avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Taxa de timbru pentru ordonanta presedintiala?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxa de timbru pentru ordonanta presedintiala?

Taxa de timbru pentru ordonanta presidentiala?
buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informatie. in cazul ordonantei presidentiale pentru stabilirea obligatiei de intretinere a minorilor pana la definitivarea divortului, se plateste taxa de timbru? Daca da, care e valoarea?
Multumesc1
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:17, 13 Mai 2021
20 de lei.
Conform art. 6, alin. 4 din OG nr. 80/2013, cererile formulate pe cale de ordonanță președințială, când sunt neevaluabile în bani, se taxează cu 20 lei. Când cererea formulată pe cale de ordonanță președințială este evaluabilă în bani, aceasta se taxează cu 50 lei, dacă valoarea acesteia nu depășește 2.000 lei, și cu 200 lei, dacă valoarea ei depășește 2.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala suspendare executare silita ancut75 ancut75 Cererile formulate pe cale de ordonanta presedintiala, cand sunt neevaluabile in bani, se taxeaza cu 20 lei. Cand cererea formulata pe cale de ordonanta ... (vezi toată discuția)
Termen mai scurt pentru judecare proces pensie de intretinere Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna seara! Sunt Nicoleta si am urmatoarea problema : Fetele mele implinesc luna viitoare 18 ani si trebuie sa il dea pe tatal lor in judecata pentru plata ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar-apel adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Sunt parata intr-o actiune civila, judecata pe vechiul CPC. In cazul in care urmeaza a formula apel, am vreo obligatie ... (vezi toată discuția)