avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat srl angajat cu contract de munca in functia de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat srl angajat cu contract de munca in functia de administrator

Societatea a avut pierdere pe 2009 drept urmare , pentru a restrange cheltuielile alege sa inchida contractul de munca al asociatului administrator. Va rog sa-mi spuneti ce procedura este in acest caz in relatia cu ITM, daca trebuie facute si alte demersuri la alte autoritati.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: florence_nann , utilizator 14:08, 8 Ianuarie 2010
se procedeaza la inchiderea contractului de munca si inregistrarea la ITM. el va figura administrator in continuare probabil in baza actulului constitutiv al societatii.
Multumesc foarte mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere asociat pentru nedepunere declaratii doinafl doinafl Buna ziua, Va rog daca puteti sa ma indrumati cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: -sunt asociat in cadrul unei societati ... (vezi toată discuția)
Sediu social alexandra68 alexandra68 Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere angajat full sau part ????? administrator + asociat battleat8 battleat8 Buna ziua. Am urmatoarele nelamuriri: - se poate ca eu in calitate de asociat intr-un SRL -microintreprindere neplatitoare de TVA- (format din 2 asociati) ... (vezi toată discuția)