avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Ce se întâmplă dacă eu i-am vândut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Ce se întâmplă dacă eu i-am vândut concubinei ...

Bună ziua. Ce se întâmplă dacă eu i-am vândut concubinei mele jumătate din apartament acum 7ani și a uitat sa se înregistreze la primărie? Am plecat amândoi în străinătate și am uitat ca trebuia sa se înregistreze la primărie.probabil amenda cu toate ca sunt pe 0 la ptimarie toate taxele au fost plătite an de an. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: bobinatorul , utilizator 16:33, 13 Mai 2021
Buna ziua, este contraventie si se poate sanctiona cu amenda.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz comunicare date politie Sorin112233 Sorin112233 Buna seara! V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.Am intrebare care suna cam asa: am permis,detin un autoturism. Intr-o zi autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)
Amenzi intarziate rovinete iuliansarariu iuliansarariu buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)