Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la greşelile neîndreptate sau şi la greselile îndreptate deja doar pt. 3 ani ?
Precizarile CNPP ar trebui sa apara in modificarea si completarea HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare.
Legea nr. 113/ 2021 in formularea actuala doar induce doar ideea ca se va rezolva ceva din plangerile pensionarilor. In rest ramane cum am stabilit-vorbe pe la tv.
Buna ziua,
In urma schimbarii domiciliului din .........in ...... si transferului dosarului .....de la Casa de Pensii ......la Casa de Pensii .... cu numarul........, punctajul in plata a suferit doua modificari. Daca de la .......... am plecat cu punctajul ...... la.....am primit o prima decizie cu punctajul ......... In urma unei contestatii in baza legii pe explicatiile primite punctajul a fost modificat din nou si a ajuns la........
Deoarece in cazul unor greseli neintentionate ale functionarilor de la Casele de Pensii, in urma unei propuneri recente din Parlament, este posibil ca sa recuperez diferenta de punctaj in bani de la inceputul pensionarii, adica 11 august 2011?
Va multumesc
Data 7.iulie 2020!!!!
Indice de corectie
peflori
decizie de pensie anticipata partiala emisa in iulie 2019, calculata cu indice de corectie 1,2, nepusa in plata, este modificata in decizie de pensie la ... (vezi toată discuția)