avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Regina Maria-restituire bani analize facute incorect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Regina Maria-restituire bani analize facute incorect

Va rog sa ma ajutati, am avut de facut niste analize ginecologice si am mers la Regina Maria pentru recoltare, contra cost. Asistenta nu a fost in stare sa recolteze cum trebuie si m-am trezit ca ma suna a 2a zi sa repet recoltarea sau imi dau banii inapoi. Am cerut restituitea banilor insa refuza restituirea integrala pe motiv ca numai partial nu au fost recoltate probele cum trebuie. Vreau sa actionez institutia in judecata pentru malpraxis. A fost foarte stresant si umilitoare toata experienta, si nu vreau sa mai treaca si altcineva prin asta. Vreau si recuperarea integrala a banilor. Multumesc
Este posibil,dar va trebui să aveți ceva corespondenta e această temă pt a face dovada în instanță .Trimiteti-le un mail ca o sesizare,vedeți ce va raspund apoi vb cu un avocat..Oricum.sa nu va așteptați la sume semnificative că daune dacă acțiunea e admise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata- factura telefon CountPorcula CountPorcula In urma cu ~2 ani am facut greseala sa imi fac un abonament. Dupa vre-o 6 luni mi-a venit o factura umflata (~150 ron) desi eu nu am vb aproape deloc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie virata in plus Daniela_Y Daniela_Y Buna ziua, In anul 2010, luna iulie, am nascut, iar in luna iunie 2012 am fost rechemata de catre angajator in \\"avans\\", cu o fix o luna inainte de a ... (vezi toată discuția)