avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Vreau să fac o invitație pentru un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Vreau să fac o invitație pentru un cetățean din ...

Buna ziua. Vreau să fac o invitație pentru un cetățean din Pakistan ca sa poată veni in România. As dori să știu ce acte mai am nevoie și cam câți bani trebuie să am in cont aproximativ ca să ii acorde viza. Se poate și să facem căsătoria online?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 14 Mai 2021
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)
Viza pentru membru de familie Johny Teo Johny Teo Buna ziua! Pentru viza de scurta sedere C a unui cetatean filipinez casatorit cu cetatean roman, este nevoie de un extras bancar. Stie cineva cati bani sa ... (vezi toată discuția)
Help!!! viza romana pentru cetatean pakistanez Maryska Maryska Buna,citind si rasfoind mii de pagini prin tot Google am nimerit la dv.in forum.Cum pot aduce prietenul meu din pakistan ????in care colt de lume trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)