avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!din somaj am intrat in pre si postnatal...ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!din somaj am intrat in pre si postnatal...ce acte imi ...

Buna ziua!din somaj am intrat in pre si postnatal...ce acte imi trebuiesc la dosarul pt ccc?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 15 Mai 2021
Va trebuie :
- adeverinta de la AJOFM cu perioada si cuantumul indemnizatiei de somaj.....decizia de suspendare a platii somajului , daca inca mai sunteti in somaj.

- adeverinta tip cu veniturile nete de la fostul angajator.
Am inteles ca si copiile dupa concediile medicate trebuiesc...insa nu le am...le.am depus la ajofm...oare le gasesc tot acolo?sau va trebui sa mer la casa de asigurari de sanatate?
Solicitati-le de la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate dupa concediu crestere copil cristinagradinaru cristinagradinaru Buna ziua, Va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa rezolv urmatoarele situatii: In data de 08.02.2014 am nascut; pe data de 08.01.2015 trebuia sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Concediul maternitate + ccc si contractul de munca pe perioada determinata MihaelaFT MihaelaFT Buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, am gasit intr-adevar aici multe raspunsuri utile, dar acum as avea nevoie de unul putin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil olteanudiana olteanudiana Buna seara, Doresc sa ma lamuriti cu o problema in legatura cu posibilitatea acordarii indemniz., pe data de 25.07.2013 am semnat contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)