avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate să vândă fratele meu apartamentul rămas de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate să vândă fratele meu apartamentul rămas de la părinți ...

Poate să vândă fratele meu apartament rămas de la părinți care au decedat mama anul 2006 tata anul 2009 fără acordul meu ? Mentionez ca nu au fost deschise succesiunii pentru nici unul din părinții până acum el plătind doar impozit aferent si tot el detine contractul apartamentului care este pe numele părinților. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kylymanu , utilizator 18:59, 14 Mai 2021
Nu. Si trebuie sa faceti mai intai succesiunea cat mai urgent
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
george-neagu, moderator
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dana58 dana58 care sunt cotele in cazul unei succesiuni intre doi frati vitregi dupa moartea celui de-al doilea parinte (vezi toată discuția)
Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ana_panait ana_panait Sunt intr-o situatie cam incurcata si nu stiu cum sa procedez. Exista 15.000m de teren pe un titlu de proprietate pe numele bunicului dinspre tata (decedat ... (vezi toată discuția)