avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am și eu o problema mai gravă , sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am și eu o problema mai gravă , sunt într-o relație ...

Buna ziua am și eu o problema mai gravă , sunt într-o relație de 7 ani de zile din cate 3 suntem căsătoriți cu acte în regulă , am avut unele probleme de căsnicie și el mă tot amenința că îmi ia copii și că nu o sa ii mai văd niciodată , ideea este că eu nu am un loc , o casa unde să mă duc pt moment , și de asta îmi este frică . Mă amenința că o să facă tot posibilul sa nu mai vad fetele , o părere , un sfat mi ar fi de mare ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:30, 15 Mai 2021
Declarați casa în care locuiți (care bănuiesc că este în proprietatea lui) ca locuință a familiei. Mergeți la un notariat și solicitați asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii din concubinaj. are importanță că mama nu are deocamdată loc de muncă? Ivanoaia lacramioara Ivanoaia lacramioara Buna ziua as avea si EU nevoie de un sfat. Am o relatie de concubinaj de 6 ani din care am doua fetite de 2 respectiv 4 ani.Concubinul meu are un caracter ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita tata adria3asmel adria3asmel In urma divortului ex-ul a obtinut un anumit program de vizitare care il nemultumeste. Deoarece casa in care am locuit este doar pe numele lui, eu cu copiii am ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului dupa divort blackgirl blackgirl Buna ziua! Am nevoie de ajutor, desi nu am cum sa ma vad cu dumneavoastra fata in fata... Eu am 17 ani si parintii mei sunt divortati de 13 ani. Pe sentinta ... (vezi toată discuția)