avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Rog sprijin.bunicul meu,in anul 1995 a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Rog sprijin.bunicul meu,in anul 1995 a făcut o convenție ...

Buna ziua,
Rog sprijin.bunicul meu,in anul 1995 a făcut o convenție de mana,cu cumpărătorul și doi martori precum vinde un loc ,cu suma x( se menționează că s.a dat suma)
De atunci și până acum,cumpărătorul nu a m.ai dat niciun semn ,nu a plătit impozitul ptr acel loc la primărie,nu l.a lucrat...nimic
Acum,ne.am trezit că s.a prezentat la loc și l.a îngrădit fara niciun acord,a pus plăcută cu ,,proprietate privată,,spustinand că e al lui.
Bunicul meu,anul trecut i l.a trecut tatălui meu in rolul agricol.
Sunt șanse să câștigăm noi,in urma unui proces în care cumpărătorul a zis că o să îl înainteze?
Cel mai recent răspuns: Dodox , utilizator 19:04, 15 Mai 2021
Pai, fratilor, daca bunicul a vandut pamantul, voi ce vreti "sa castigati"?
Cum adica, "a vandut pamantul si apoi i l-a trecut fiului in rolul agricol"?
Pai, treaba-i asta? Vi se pare normal?
Nu l.a vândut.a făcut de mana o ,,convenție,, iar în baza acelei convenții,cumpărătorul trebuia să si.l treacă fie în rol agricol la primărie,fie să facă demersurile pentru intabulare.cumpărătorul timp de 26 de ani nu a făcut demersurile pentru a se trece în rol agricol,nu a plătit impozitul,nu a curățat locul,nu s.a mai prezentat.impozitul a fost plătit încontinuare de bunicul meu fiind pe el in rolul agricol.
Sunt sanse de castig dar depinde si cum. A fost formulată conventia/chitanta de de mana..Pana face o mișcare partea adversa puteti formula acțiune de evacuare la acest moment sunteti proprietari..
Și pe convenție nu sunt martori,doar soțul si soția drept vânzători și soțul și soția,drept cumpărători.
Ce ne deranjează că nici măcar nu au stat la discuții cu noi au început să curețe locul,să taie și să pună panicarde cu ,,proprietate privată,,susținând că e al lor doar pe baza acelei conventii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, luna trecută am câștigat un proces cu un teren.ptr acest ... Dodox Dodox Buna, luna trecută am câștigat un proces cu un teren.ptr acest teren a fost făcută o convenție de vanzar cumpararein 1995 între bunic și părintele ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara succesiune kike kike Dupa decesul bunicilor paternali,sotul matusii (sora tatalui meu)a vandut cu o chitanta de mana casa batraneasca.Actulii asa-zisi propietari,au construit o ... (vezi toată discuția)
10 ha OVIDIUMATEIAS OVIDIUMATEIAS Buna Ziua, daca cineva si-ar putea da cu pararea i -as multumi. Deci pe scurt Sotia a mostenit 10 ha de teren agricol,si -a despagubit fratii,titlu ... (vezi toată discuția)