Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o fetita sa ...

Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o fetita sa se nasca in urmatoarea luna..doar ca partenera este inca in proces de divort,in Romania ,cum putem proceda pt a trece fetita pe numele tatalui..va rog ajutatine cu ceva informatii..Va multumim! Mentionez ca suntem stabiliti in Londra
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:05, 16 Mai 2021
Fetița va avea ca tată pe soțul mamei. Puteți să formulați o acțiune de tăgadă a paternității copilui din căsătorie și simultan o recunoaștere a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Urgent - recunoaștere copil din afara căsătoriei Cristina daidstefan Cristina daidstefan Buna seara sunt casatorita am un copil din pacate relatia nu a mers si mi-am refacut viata cu alt cineva si avem un copil dar eu nu sunt divortata. Cum poate ... (vezi toată discuția)
Nume copil dupa casatorie Cornelia G Cornelia G Daca un barbat se casatoreste cu o femeie care are un copil,copilul trece automat si el pe numele barbatului dupa cununie?Daca nu care sunt posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)