avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o fetita sa ...

Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o fetita sa se nasca in urmatoarea luna..doar ca partenera este inca in proces de divort,in Romania ,cum putem proceda pt a trece fetita pe numele tatalui..va rog ajutatine cu ceva informatii..Va multumim! Mentionez ca suntem stabiliti in Londra
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:54, 21 Iunie 2021
Fetița va avea ca tată pe soțul mamei. Puteți să formulați o acțiune de tăgadă a paternității copilui din căsătorie și simultan o recunoaștere a copilului.
Încercați sa va interesați în Londra.
Exista situații în care nu este trecut soțul la tata dacă copilul se naște în alta tara.
În Italia se rezolva cum am.zis eu.

Ati evita niște procese destul de costisitoare.
Numai testul ADN costa 2700 lei și dacă mai punem cât costa și avocatul va dati seama ce costuri ar fi.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
In străinătate este trecut tatăl biologic.
Dar cand se va dori transcrierea certificatului de naștere al copilului in România, tot la tagada paternitatii ajungeți. Deci tot in instanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Cuplu despărțit, numele copilului cu alt tată decât soțul mamei elenabalan11 elenabalan11 Bună seara. Încerc să găsesc soluții pentru problema mea, dar nu sunt lămurită deloc. Sunt căsătorită cu o persoana privata de libertate. A trecut un ... (vezi toată discuția)
Paternitate roxana000 roxana000 Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)