avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatii despre vanzare apartament buna ziua, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatii despre vanzare apartament buna ziua, am vandut un ...

informatii despre vanzare apartament
buna ziua,
am vandut un apartament in sect 5 unde am fost 2 coproprietari,eu si fostul sot si noi la randul nostru am mandatariat pe fiica noastra sa ne reprezinte intru totul
as vrea sa aflu unele informatii cu privire la ce trebuie facut cu stergerea rolului de la ditl sa nu ne trezim peste ceva timp cu datorii.
iar la celelalte respectiv enel si distrigaz trebuiesc reziliate contractele sau se face automat cand isi va face noul proprietar
va multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:19, 17 Mai 2021
In momentul in care cumparatorul se prezinta la DITL pentru inregistrarea imobilului in rolul sau fiscal (in maximum 30 de zile de la cumparare, conform codului fiscal) imobilul se va radia din rolul fiscal al dvs. Totusi, fiica poate merge chiar dansa sa depuna contractul de vanzare pentru a radia imobilul din rolul dvs fiscal daca asta doriti. La furnizorii de utilitati contractele trebuie reziliate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparatorii apartamentului au lasat datorii pe numele meu posturilibere posturilibere Buna ziua. Am vandut un apartament acum 6 luni si cumparatoarea nu si-a facut contract la ENEL si Distrigaz pe numele ei decat dupa cca 3 luni (timp in care a ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare masina andreicristi andreicristi Buna ziua, daca vand o masina si cumparatorul mi-a facut contract de vanzare cumparare la un birou de acte, e scris numele lui cnp , adresa etc, si al meu , ... (vezi toată discuția)
Contract nou enel pe proprietate comuna a sotilor divortati, dar fara partaj facut ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Sper sa ma ajutati si de data aceasta, ca nu scap de o problema si incepe alta. Pe scurt: am divortat de 1 un si jumatate, dar nu am facut partajul ... (vezi toată discuția)