Buna ziua ! Locuiesc pe o strada unde sunt majoritatea case.Am un vecin care si a pus pe poarta semne cu parcarea interzisa si ca ar fi intrarea lui in curte cu masina . Minciuna ! Dansul nu are domiciliu la adresa respectiva avand doar o cota parte din spatiul acela unde este intrarea intr un imobil comun cu alti proprietari .Acest domn avand acces de ani de zile pe acea poarta doar el perpedes .Nicodata cu masina. Acest lucru nu exista deoarce in curte sunt depozitate diverse lucruri si el nu are acces cu masina nu are loc si niciodata nu si a parcat masina in curte. Locuiesc aici din 1986 .A chemat politia ca am parcat in fata portii dar la marginea bordurii pe partea carosabila si regulamentar .cand au venit domnii de la rutiera el a intrat in birou si nu a mai iesit afara.Eu am vrut si i am rugat pe cei de la rutiera sa verifice daca acolo se poate intra cu masina iar dansii au spus ca nu i intereseaza ce i in curte .Acum va intreb ce pot face eu ca sa demonstrez ca asta este un mincinos si face apeluri la 112 pt orice prostie si de fiecare data cum vin aia asa si pleaca,noi vecinii ca s si alti in situatia mea primim amenzi iar el nimic ???? Chiar se poate suna asa la 112 pt orice,cum este cu amendarea pt declaratii mincinoase se poate dovedi tot ce am sups iar apelurile lui sunt inregistrate si la 112 !!! Eu pot suna unde anume ca sa dovedesc ca minte si nu are acces cu masina in curte? Va multumesc !