avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o intrebare destul de caraghioasa , dar totusi sper ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o intrebare destul de caraghioasa , dar totusi sper sa fiu ...

Am o intrebare destul de caraghioasa , dar totusi sper sa fiu tratat cu seriozitate.
Din cate stiu poti refuza sa ti se ia temperatura la intrarea unei incinte , dar refuzand ti se interzice intrarea. Eu unul sincer m-am saturat de toata starea asta de pandemie si de conditiile lor . N-am chef sa mi se ia temperatura de fie care data cand vreau sa intru undeva, Cred ca nu sunt singurul om care este scos din pepeni cand vine vorba de masurile astea absurde zic eu. Acum vine partea caraghioasa , daca vin cu termometrul meu si imi iau pe loc acolo temperatura, o avea ceva?
Pur si simplu , imi pun propriul termometru sub limba , imi iau temperatura si gata cu tot circul. Logic ca daca as fi racit si as avea febra nu as ma iesi afara , asta e la mintea cocosului. Totusi vreau sa mi se raspunda la intrebare , dupa mine nu ar avea nimic dar vreau sa aud o parere si de la alte persoane. Caci din moment ce temperatura mea este normala , ar trebui sa fiu lasat sa intru. Ce pot face daca nu voi fi lasat sa intru intr=o incinta? Ce drepturi mi se incalca si cum pot actiona pentru a-mi apara drepturile. Rog seriozitate si nu doresc sa fiu luat peste picior. Nu voi citi comentariile rautaciose , va rog sa ma ajutati cu aceasta problema . Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 19 Mai 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
va rog sa ma ajutati cu aceasta problema

in realitate, nu e nicio problema, doar pierdere de vreme.
De ce naiba ati lua termometrul de acasa sa vi-l bagati in gura in magazin , in loc sa intindeti mana din mers sa o citeasca cu pistolul ?
imi iau temperatura si gata cu tot circul.

Circ faceti dvs, daca ati intra normal in magazin, nu ar fi niciun circ.

daca vin cu termometrul meu si imi iau pe loc acolo temperatura, o avea ceva?

Daca vreti dvs sa procedati asa, daca vi se pare un comportament normal, sa stati cu termomentrul in gura la intrarea in magazin, e ok, Scopul masurarii, e sa nu intrati cu febra in magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt curios de ceva si doresc sa-mi raspunda cineva daca stie. ... Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Sunt curios de ceva si doresc sa-mi raspunda cineva daca stie. Ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer, contextul este intrarea intr-un spital. Stiti ca ... (vezi toată discuția)
Termoscanarea incalca drepturile cetatenilor, este discriminatorie si este un gest degradant adalgia2003 adalgia2003 1. Constitutia spune ca statul respecta viata privata. Dreptul la viata intima si privata presupune si respectarea dreptului la informatiile referitoare la ... (vezi toată discuția)
Legalitate masuri impotriva coronavirus eduard27 eduard27 Incepand cu saptamana viitoare voi reincepe munca ,lucrez intr o corporatie americana si inca dinainte de aceasta stare de urgenta ni se lua temperatura.Doresc ... (vezi toată discuția)