avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, Într-un proces penal mi s-au acordat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, Într-un proces penal mi s-au acordat daune materiale ...

Bună ziua,
Într-un proces penal mi s-au acordat daune materiale și morale în valoare de 10000 lei iar inculpatul a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare plus doi ani de supraveghere.Cât timp are la dispoziție să mi de-a banii fără că eu să apelez la un executor judecătoresc?
Mulțumesc!
Dupa ce hotararea a ramas definitiva, va puteti adresa executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca sabau_marta@yahoo.com sabau_marta@yahoo.com In 2006 septembrie sotul meu a murit in accident de munca din vina patronului raminind vaduva iar fiica fara tata ea fiind majora .Am inaintat un proces civil ... (vezi toată discuția)
Daune morale in valoare foarte mare leona777 leona777 Buna seara, doresc o informatie. Daca partea civila intr-un proces penal solicita daune materiale si morale in valoare de 275.000 lei noi, iar inculpatul este ... (vezi toată discuția)
Ajutor, inselaciune prin metoda ''accidentul'' DinuX DinuX Buna ziua! In primavara mama a fost inselata prin metoda accidentul. Faptasii au fost prinsi si condamnati in prima instanta la pedepse de 7 ani cu ... (vezi toată discuția)