Buna ziua! Am o poprire in urma unui proces cu asociatia de proprietari, am platit catre executorul judecatoresc suma ramasa, iar dupa plata nu am primit documentele care sa confirme stingerea datoriei. Am sunat astazi si mi-a comunicat ca s-a primit din partea asociatiei o solicitare pentru actualizarea creantelor prin rata de inflatie (500+lei). Ciudat este ca nu am primit o asemenea notificare acasa. Este normal? Ce pot face in acest sens, aceasta actualizare se poate verifica / ataca?
O alta speta, va rog, daca ma puteti indruma, am observat ca pe tabelele de intretinere exista penalizari (adunate, 2 scari) in valoare de 30000lei, insa la Radet exista penalizari 60000lei. Este normal ca listele de intretinere sa nu reflecte cu datoria catre furnizor? Unde se poate solicita un control?
Executorul judecatoresc nu poate impune percepe sume suplimentare fata de cele dispuse de instanta de judecata prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva
Conform disp L nr 196/2018 serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari pot exercita control asupra dosumentelor asociatiei de proprietari
Daca serviciul din primarie nu detine inspectori care sa exercite controlulul asupra activitatii asociatiei de proprietari,puteti contracta expertiza financiar contabila prin expert contabil acreditat CECCAR cu care puteti negocia obiectivele expertizei intinderea expertizei ,inclusiv contravaloare expertiza