avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună! Mi a explodat frigiderul în bucătărie și a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună! Mi a explodat frigiderul în bucătărie și a luat foc ...

Bună! Mi a explodat frigiderul în bucătărie și a luat foc absolut totul, paguba câteva 100 de euro.Pot face ceva dk nu am garanție la frigider si nici asigurare de locuință?A mai pățit cineva asa ceva? Multumesc!
Doar dacă ați.putea sa dovediți că frigiderul s a defectat din cauza unei avarii la rețeaua de curent,variatii de tensiune etc.In rest nici O sansa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Frigider reparat gratuit de catre reprezentanta in afara garantiei Ali_Cipi Ali_Cipi Buna ziua, in anul 2009 am achizitionat un frigider nou care a functionat perfect pana in toamna anului 2015. Ulterior mi-am dat seama ca motorul acestuia ... (vezi toată discuția)
Masina a luat foc - ce sanse sunt sa recuperezi paguba de la producator dumitrum2005 dumitrum2005 In urma cu cateva zile am avut un eveniment nefericit...masina Peugeot 307 SW din 2006 a luat foc in zona bordului, a.i. toata aparatura de sub bord si plana ... (vezi toată discuția)