avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. As vrea parerea unui avocat cu privire la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As vrea parerea unui avocat cu privire la următoarea ...

Buna ziua.
Asi vrea parerea unui avocat cu privire la următoarea situație. Lucrez la spital la TESA. De la 1 martie asi putea pretinde la marirea gradatiei. Administrația mi a spus că în legătură cu pandemia nu pot beneficia de acest lucru. Tin sa mentionez ca din aprilie conform unui anunț se reiau procedurile obișnuite de examen. Dar managerul zice ca se pot organiza examene numai pentru persoane de conducere. LA fel s au scos la concurs si posturi de medici cu organizarea examenului. Este legală discriminarea aceasta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 20 Mai 2021
Perioada "pandemiei" nu constituie motiv de refuz pentru acordarea gradatiei ....Gradația obținută se acordă cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-au împlinit condițiile de acordare.

Puteti sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare fara concurs adqika adqika Buna ziua, Va solicit o scurta asistenta referitor la un subiect mai delicat. Sunt angajat de 7 ani in cadrul aceleasi companii - privata. Am studii ... (vezi toată discuția)
Discriminare Danielina Danielina Sunt asistenta Medicala întoarsă după 10 ani din Italia. Am întîmpinat dificultăți la încadrare deoarece ziceau ca e post de debutant si mi-au refuzat ... (vezi toată discuția)
Diferente salariale georalu1979 georalu1979 Buna ziua In firma unde am lucrat, anul trecut in luna oct sau facut mariri de salariu,am coleg cu vechime 2 ani si ia fost marit salariul cu 200 ron la net ... (vezi toată discuția)