avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am niste vecini care ma deranjeaza constant prin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am niste vecini care ma deranjeaza constant prin constructii ...

Am niste vecini care ma deranjeaza constant prin constructii pe care le fac, inca din luna august 2020, fara a respecta orele de liniste. Ei stau ilegal, intru-cat proprietarii au vandut apartamentul cu o chitanta de mana, fara a face dezbaterea mostenirii. Au copii de 3 si 5 ani care izbesc, trantesc, urla , alearga. Fetita de 3 ani a rupt o usa de atata izbit iar mie mi-a cazut chitul de pe peretii din baie dupa loviturile reparatiilor din apartamentul lor. Am reclamat la Politie dar nu vor sa intervina, pe motiv ca sunt copii si nu au ce sa le faca. Zgomotele se prelungesc dupa orele 22 pana spre 24. Pentru ca nimeni nu a luat nici o masura, dragii de ei, si-au luat si un caine ca sa poata sa alerge mai bine dupa el. Fiind de etnie se manifesta zgomotos , mai ales cand se aduna inca 7-8 copii si tot atati adulti. Ce pot face, in afara unui proces?
Cel mai recent răspuns: DARIAE , utilizator 18:05, 20 Mai 2021
Sesizati oficial politia teritoriala care detine autoritatea si competenta sa dispuna verificari asupra legalitatii domiciliului cetatenilor in imobilele de locuit in comun
Am sesizat! Raspunsul a fost "Ce va intereseaza, doamna? Si o hartie de mana daca au, e legal. Nu e treaba dvs! Nu va convine? Dati-i in judecata!"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Linistea publica-limitari gabrielaguler gabrielaguler Buna ziua, Am un copil de 6 ani si dupa ce ne intoarcem de la gradinita/lucru (cel mai devreme ora 17:00 cand vremea nu permite sa ramanem inca 1-2 ore pe ... (vezi toată discuția)