avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in legatura cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in legatura cu ocuparea abuziva ...

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in legatura cu ocuparea abuziva a holului de acces a scarii de serviciu de catre o locatara care a transformat acest hol in spatiu personal,impiedicand accesul locatarilor deserviti de aceasta scara la boxele personale inscrise in contractele de cumparare si totodata accesul la etajele superioare in numar de 5.
Mentionez ca pe aceasta scara de serviciu se afla contoarele de gaze ale propietarilor. La cine sa ma adresez pentru a putea avea acces la boxa personala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:44, 20 Mai 2021
Aveti asociatie de proprietari? Daca da, presedintelui.
Nu ar strica si o plangere la Pompieri pentru locarea unei cai de evacuare in caz de incendiu, mai ale ca aveti si contoarele de gaz in zona.
Multumec. Dar daca presedintele nu vrea sa se implice, ce fac?
Va implicati dvs. si ceilalti care nu mai au acces. Desfiintati acea constructie.
Articolul 38
(1)Fiecare proprietar din condominiu poate folosi, in conditiile acordului de asociere, atat spatiul care constituie bunul principal, cat si partile comune, fara a aduce atingere drepturilor celorlalti proprietari si fara a schimba destinatia cladirii.
.[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
latka, utilizator
Daca vecina nu intelege sa respecte dispozitiile in vigoare si utilizeaza in interes personal partea comuna de condominiu,sesizati oficial ISU care in astfel de cazuri dispune dezafectarea spatiului si aplica sanctiune contraventionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)
Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri poate lua asociația de proprietari pentru ai determina ... 08pisica 08pisica Ce măsuri poate lua Asociația de proprietari pentru ai determina pe cei care considera ca pot folosi spatiu comun in interes personal, pe post de ... (vezi toată discuția)