avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Venituri suplimentare la calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Venituri suplimentare la calculul pensiei

Buna ziua,
Sotul meu a depus dosarul de pensie dar nu i s a luat in calcul adeverinta cu veniturile suplimentare obtinute de la consiliul de administratie , firma privata , in perioada 1994, 1995 si 1996 , desi conform legi 49/1992 ar avea dreptul .S a platit CAS pt acele sume . Alti doi angajati au beneficiat de aceste drepturi in aceleasi conditii , pensionati cu ceva ani mai devreme . Nu s a dat o explicatie clara , un articol de lege pe care sa l citim, ca motivare. Daca ne poate ajuta cineva cu o explicatie .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: 2014Elena , utilizator 13:38, 6 Iunie 2021
Va puteti lamuri, daca cititi art.127 din H.G.257/2011.
[ link extern ]
Va multumesc . Asteptam raspuns de la Casa de Pensii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea deciziei de pensionare pentru respingerea (adeverintelor) valorificarii veniturilor suplimentare (acord global, prime) odoina2 odoina2 B-)Am primit decizia de pensionare si are o MOTIVARE: \"prin care se respinge valorificarea veniturilor suplimentare (acord global, prime) din adeverintele ... (vezi toată discuția)
Anulare stagiu de cotizare ellinia ellinia Buna ziua! Va rog, un sfat, in urmatoarea situatie: O persoana se pensioneaza din invatamant. Din stagiul de cotizare au fost anulati 16 ani, perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime lumifatu lumifatu buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate. intr-o adeverinta de vechime care trebuie depusa la casa de pensii pentru calcularea pensiei, ... (vezi toată discuția)