avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit comunicarea judecatoareasca care ar fi pasii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit comunicarea judecatoareasca care ar fi pasii sa recuperez ...

Am primit comunicarea judecatoareasca care ar fi pasii sa recuperez permisul, sa amanat aplicarea pedepsei, fara masuri complementare in ceea ce priveste permisul
Solicitati legalizarea hotararii si ulterior mergeti la serviciul rutier, sa aveti si dovada inlocuitoare a permisului si o copie dupa buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis auto Cornelcz Cornelcz Buna seara. Mi-a fost retinut permisul auto pentru alcool la volan valoarea in sange >80mg. Am fost la proces si am obtinut o condamnare de 10 luni dar prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui ... TFA90flav TFA90flav Buna ziua ! Mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui autovehicul avand permisul suspendat , pedepasa la care am fost condamnat apare asa : \" În ... (vezi toată discuția)
Mi s-a retinut permisul de conducere chiar daca amenda se anuleaza prin hotarare judecatoreasca si se inlocuieste cu avertisment miroslavmihai miroslavmihai Buna ziua, Am sa incerc sa fiu cat mai scurt. Mi s-a retinut permisul pe 07.04.2010 dupa ce pe 04.11.2008 am obtinut o hotare judecatoreasca ce prevede ... (vezi toată discuția)