Ce intelegem prin venituri ocazionale? Am citit in codul fiscal...insa nu este foarte clar...nu mentioneaza ce inseamna venituri cu caracter ocazional;
Cazul meu: am dat meditatii pentru care mi-am declarat veniturile si voi plati impozit 10% + sanatate; contabila le-a incadrat la alte surse, am vorbit si la anaf si mi-au spus ca pe viitor daca vreau sa continui trebuie sa ma autorizez. Am inteles acest aspect, insa tot nu imi este clar cum se cuantifica aceste venituri ocazionale? de cate ori pe an? in limita a ce sume?
si mai important, cum se dovedeste ca ar fi ocazionale? mi se pare interpretabil
veniturile ocazionale sunt cele obtinute in mod neprofesionist, folosind in general oportunitatile ce apar. nu e cazul meditatiilor din exemplu, dvs fiind calificat(a) in domeniu.
cat despre faptul ca sunt interpretabile, aveti dreptate. dar de aceea exista expertii, ca sa le interpreteze.
Pensie alimentara
Diesel999
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. Sunt divortat si am o fetita de 17 ani, pentru care platesc pensie alimentara 25% din venituri. ... (vezi toată discuția)