avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am rugamintea daca stie cineva sa imi spuna ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am rugamintea daca stie cineva sa imi spuna daca CONSTATAREA ...

Buna ziua,
Am rugamintea daca stie cineva sa imi spuna daca CONSTATAREA AMIABILA se poate completa oriunde sau numai in locul unde s - a produs accidentul ? exista vreun articol/lege in acest sens?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iluce , utilizator 09:21, 24 Mai 2021
Se poate completa oriunde.
Multumesc frumos pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna andreimarin999 andreimarin999 Buna seara, In interiorul unui sens giratoriu, circuland pe banda 2 cu directia inainte am fost acrosat de un autobuz ( NU RATB ci un autobuz privat care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am avut un accident ,circulam pe un drum cu prioritate,din ... Brandiu Silvestru Brandiu Silvestru Buna ziua,am avut un accident ,circulam pe un drum cu prioritate,din partea stanga mi-a iesit brusc in fata o masina care avea stop,dar nu l-respectat,si ... (vezi toată discuția)
Accident cu o masina de marfa panduruv panduruv Buna ziua. O masina Renault, in stationare, este lovita de o masina de marfa (alimentatie) care s-a gasit sa intoarca pe un drum cu o singura banda pe sens, cu ... (vezi toată discuția)