avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua.In temeiul Lg544/2001 am depus contestatie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua.In temeiul Lg544/2001 am depus contestatie la Contencios ...

buna ziua.In temeiul Lg544/2001 am depus contestatie la Contencios administrativ. cand am cerut daune morale de 2000lei.Tribunalul ma pune sa platesc taxa de timbru de 300 lei.Am facut contestatie in temeiul Lg544/2001 art 49 alin 5 si OUG 80 /2013 art 22.S-a respins contestatia dar nu cred ca este corect.Se maim poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: grosu48 , utilizator 16:55, 24 Mai 2021
Pe scurt, nu. După ce ați făcut cerere de reexaminare a taxei de timbru iar aceasta s-a respins, nu mai aveți ce să faceți, încheierea de admitere/respingere fiind definitivă.
multumesc.Consider ca este un abuz conform art 22 alin 5.Daunele morale nu sunt bunuri patrimoniale. Sa vad incheierea. Sunt satul de abuzuri colosale,aceasta reprezentand o firimitura.Totusi ma conform

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrajul în litigiile având ca obiect refuz comunicare informatii de interes public crs55 crs55 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Am actionat in judecata o institutie care a refuzat comunicarea unor informatii de interes public, dupa ... (vezi toată discuția)
Recursul. danaa1 danaa1 Sotul meu a depus o petitie la o institutie publica, in vederea rezolvarii a unor probleme ce tin de institutie. Institutia nu i-a raspuns in termenul legal ... (vezi toată discuția)
Introducere actiune solicitare daune morale danaa1 danaa1 Daca am avut un proces in contencios administrativ, iar la instanta de contencios administrativ nu am solicitat daune morale de la institutia pârâtă, si am ... (vezi toată discuția)